Aylık arşivler: Eylül 2023

Editörlerimizden Prof.Dr. Filiz TAVŞAN’ın Babası Aramızdan Ayrıldı

TAZİYE
ICAM Network Yönetim Kurulu üyesi ve Yayın Grubumuz editörlerinden, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof.Dr. Filiz TAVŞAN‘ın babası ebediyete göç etmiştir.
Hocamıza ve kederli ailesine KENT AKADEMİSİ ailesi olarak sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
YAYIN KURULU adına
Dr. Ahmet FİDAN

Güz 2023 Sayımız (Cilt 16 Sayı 3) Yayınlandı | Our New Fall Issue Has Been Published (Volume 16, Issue 3)

Dergimizin 16/3 Güz Sayısı (Volume 16, Issue 3, Fall) yayınlanmıştır. Bu sayıda ve her sayıda, Yayın Kurulumuzun güzide üyelerine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Her onbeş günde bir her sayı için gece yarılarına kadar süren en az on rutin toplantımız olmaktadır. Yayın kurulumuzu (yayın ailemizi) ayakta alkışlıyorum. Ve siz değerli alan editörlerimize de çok teşekkür ediyorum. Kent Akademisi olarak 2024 yılında İKİ AYDA BİR YAYINLANARAK çok daha etkin hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu açıklamada özellikle her konuda her zaman bize destek olan Dr.Öğr.Üyesi Buse AÇIK ETİKE’ye de özel teşekkür ediyorum. (Dünkü yazımda adını unuttuğum için başka kendimi nasıl affettirebilirim bilemiyorum.) Bu sayıda Dergimizi sinerjisiyle ve sahiplenmesiyle Prof.Dr. Serap İNCAZ hocamın da herkesten daha çok emeği geçmiştir. Serap hocama da ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm ekibi sinerjisi ile teşkilatlandıran bir adara tutan motivasyon kaynağımız Dr.Öğr. Üyesi Pelin KARAÇAR’ı da unutmamak gerek. Ve kıymetli yazarlarımız ve okurlarımıza gıyabında sizlerin nezdinde teveccühlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Emeğimiz emeğinizdir. Hep birlikte nice başarılara.

Son bir ayın en etkin çalışan alan editörlerinden, Doç.Dr. Nermin Merve YALÇINKAYA’yı  ve Doç.Dr. Yasemin HAYTA’YI kutluyorum. Bütün idari işleri ve yoğunluklarına rağmen son derece azim ve özveriyle çalışan, Doç.Dr. Burçin HENDEN ŞOLT’u ve Doç.Dr. Şen YÜKSEL hocalarımı ayrıca kutluyorum. Dergimizin sayfa sekreteri Nilay YAZICI’nın istikrarlı ve temiz çalışmalarını, Mizanpaj Editörümüz, Tekşah YEREBASMAZ’ın hızlı ve düzgün çalışmasını TEBRİK ediyorum. Bu tebrikasyondan sonra, güzide tüm yayın masasına, yayın kurulu üyelerimize, siz değerli alan editörlerimiz ve hakemlerimize çok çok teşekkür ediyorum.

Yayın Kurulumuzun S:54/2023/1/1 sayılı kararı gereğince, Dergimiz, 2024 yılından itibaren İKİ AYDA BİR yayınlanacaktır. Bu karamız, aynı gün yazar ve okurlarımıza duyurulmuştu. Dergimizin 2024’ten sonra iki ayda bir yayınlanacak olması hem yayın masası için bir kolaylık, hem de akademik mecradaki taleplerin karşılanabilmesi için çok isabetli olacaktır.

Sizlerden istirhamımız, dergimizin sosyal medya hesaplarını beğenmeniz ve takip etmenizdir. Sosyal medya hesaplarımızın linki aşağıdadır.

Dergimize ait sosyal medya hesaplarımız sizlerin ilgisini beklemektedir. Dergi sosyal medya hesaplarımıza ait linklerimiz aşağıda sıralanmıştır. Sosyal medya hesaplarımızı beğenilerinizle desteklemenizi istirham ederiz.

TWITTER: https://twitter.com/kent_akademisi

Saygılarımızla.

______________

By the decision of our Editorial Board dated S:54/2023/1/1 and numbered S:54/2023/1/1 our Journal will be published BIMONTHLY starting from 2024. This decision was announced to our author and readers on the same day. The fact that our journal will be published every two months after 2024 will be both a convenience for the BOARD and a very appropriate way to meet the demands of the academic environment. We present it for your information.